#BFF2024 Volontiranje

Volonteri BFF-a

"Brač Film Festival volim jer sam na njemu upoznao divne ljude koje ću pamtiti cijeli život, predivan otok koji svakako vrijedi posjetiti, ali i festival koji ima najbolje filmove u cijeloj Hrvatskoj. BFF je mjesto okupljanja mladih, sposobnih i entuzijastičnih ljudi, mjesto je neprekidne zabave i nepresušnog izvora dobrih filmova. "

 

- Filip Pjerobon​, volonter

Tražimo volontere

DESETI po redu Brač Film Festival koji će se održati od 7. do 10. kolovoza 2024. u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom – odnosno – traži upravo tebe!

Od 7. do 10. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 200 volontera iz cijele regije!

Opće informacije

Volonteri BFF-a pomažu organizaciji u radu na info pointu, djeljenju programskih knjižica, uređenju festivalskih lokacija, administrativnim poslovima i drugim potrebama produkcije.
 
Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.

Volonteri su nam potrebni za period od 2. do 12. kolovoza 2024. Jedino što trebaš ponijeti jest svoj šator i osigurati si prijevoz do Supetra – a sve ostalo je na nama.

Video prijave

I ove godine ponavljamo odličnu dosadašnju praksu te prednost dajemo video-prijavama. Uzmi mobitel ili kameru u ruke te snimi video prijavu na temu “Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?”.

Budi kreativan! Jedini uvjet je da u video prijavi budeš ti, a sve ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju. Najbolje i najkreativnije prijave ćemo - pogađaš - objaviti na našim društvenim mrežama zajedno s popisom ovogodišnjih volontera.
Kao inspiracija mogu ti poslužiti video prijave naših dosadašnjih volontera Rastislava i Nastasije iz Beograda ili Aleksandra iz Kotora. No, nema kopiranja! Pusti mašti na volju!

Prijave - rok do 1. travnja 2024.

Prijave traju do 1. travnja 2024. Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na volonteri@bracfilmfestival.hr.

Vidimo se na 10. Brač Film Festivalu!

Prijave volontera za BFF 2024