#BFF2018 Volontiranje

Želimo baš TEBE da postaneš dio BFF tima!

Tražimo volontere

Četvrti po redu Brač Film Festival koji će se održati od 8. do 10. kolovoza 2018. u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom - odnosno - traži upravo tebe!
Od 8. do 10. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 80 volontera iz cijele regije!

Opće informacije

Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.
Volonteri su nam potrebni za period od 5. do 12. kolovoza 2018. Jedino što trebaš ponijeti jest svoj šator i osigurati si prijevoz do Supetra - a sve ostalo je na nama.

Video prijave

I ove godine ponavljamo odličnu dosadašnju praksu te prednost dajemo video-prijavama. Uzmi mobitel ili kameru u ruke te snimi video prijavu na temu “Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?”.

Budi kreativan! Jedini uvjet je da u video prijavi budeš ti, a sve ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju. Najbolje i najkreativnije prijave ćemo - pogađaš - objaviti na našim društvenim mrežama zajedno s popisom ovogodišnjih volontera.
Kao inspiracija mogu ti poslužiti video prijave naših dosadašnjih volontera Rastislava i Nastasije iz Beograda, Aleksandra iz Kotora ili Karla iz Splita . No, nema kopiranja! Pusti mašti na volju!

Prijave - rok do 30. Ožujka 2018

Prijave traju do 6. travnja 2018. (produženi rok). Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na volonteri@bracfilmfestival.hr.

Vidimo se na 4. Brač Film Festivalu!

Prijave volontera za BFF 2018