8 - 10 KOLOVOZA 2018
SUPETAR, OTOK BRAČ

Brač Film Festival

Volontiraj na 4. Brač Film Festivalu

Četvrti po redu Brač Film Festival koji će se održati od 8. do 10. kolovoza 2018. u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom - odnosno - traži upravo tebe!

Od 8. do 10. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 80 volontera iz cijele regije!

Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.
Prijave traju do 30. ožujka 2018. Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na volonteri@bracfilmfestival.hr.

Tražimo volontere

Treći po redu Brač Film Festival koji će se održati od 10. do 12. kolovoza 2017 u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom - odnosno - traži upravo tebe!
Od 10. do 12. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 50 volontera iz cijele regije!

Otvorene prijave za
kratkometražni program

Od 1. veljače do 20. svibnja 2018 otvorene su prijave za natjecateljski program četvrtog Brač Film Festivala. Kratki program održava se u amfiteatru Waterman resorta, a predstavlja platformu za mlade filmaše iz cijele Europe.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti filmskih akademija da prijave svoja igrana audiovizualna ostvarenja najkasnije do 20. svibnja. Prijave se šalju isključivo ispunjavanjem i slanjem prijavnice preko FilmFreeWay-a.
Filmovi trebaju biti proizvedeni nakon svibnja 2017. godine, imati engleske titlove i biti kraći od 30 minuta.

Slanjem prijavnice potvrđujete suglasnost sa Pravilnikom Festivala.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na: info@bracfilmfestival.hr.

Cijeli svijet je na 3. Brač Film Festivalu

Nakon dvije uspješne godine, 3. rođendan Brač Film Festival proslavit će od 10. do 12. kolovoza 2017. Ovogodišnji program sadržajniji nego ikad nastavlja glavni cilj Festivala - promociju mladih i prespektivnih filmaša. U samu organizaciju festivala uključeni su osim već uhodanih mladih studenata iz regije (Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore) po prvi puta i oni iz cijelog svijeta (Engleske, Francuske, Libanona pa sve do daleke Kine).


Kratkometražni filmski program donosi filmove mladih autora iz Amerike, Esonije, Danske, Norveške, Belgije, Slovenije, Srbije i Izraela.


Glavni program Festivala je dugometražni program koji će se održati u ljetnom kinu. Program donosi proslavljene naslove poput hrvatskog filma «Ministarstvo ljubavi», crnogorskog dugometražnog prvijenca «Igla ispod praga» te francuskog filma «Projekt: Zajedno» predstavljenog na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu.

Mlade filmaše podržat će i autori dugometražnih filmova, redatelj filma Ministarstvo ljubavi, gdin. Pavo Marinković i glavni glumac Stjepan Perić. 
Na festival se vraća i Vinko Brešan koji će svoje iskustvo i znanje predočiti kroz masterclass na temu «Kako od ideje stvoriti film?», a drugu godinu za redom vraća se i uspješni srpski producent Miroslav Mogorović.
Projekcijama za djecu i nagrađivanim naslovima poput “Uzbuna na Zelenom vrhu”, “Mali Gangster” i “Novi klinac” BFF nastavlja odgajati najmlađe u stjecanju navike odlaska u kino. Zbog prošlogodišnje prepunjenosti, ove godine se program seli u prostorije Osnovne škole Supetar i besplatan je za svu djecu.

Tijekom Festivala bit će otvorena izložba fotografija «PREMIJERE» Marijane Marinović, rodom Bračanke koja dugi niz godina živi u New Yorku i fotografira poznate i slavne na crvenim tepisima diljem SAD-a.

Kontakt

Prijavi se na BFF newsletter!