10. - 12. KOLOVOZA 2017

3.wave
FESTIVAL IGRANOG FILMA
SUPETAR, BRAČ

3. Brač Film Festival

Treći po redu Brač Film Festival održat će se od 10. do 12. kolovoza 2017. u Supetru na otoku Braču. Ovogodišnji program dijeli se na glavni program (projekcije za djecu, projekcije kratkometražnih filmova te projekcije dugometražnih filmova) i popratni (izložbe, radionice i glazbeni program).

Treće izdanje donosi nam bogatiji filmski i popratni program te otvara festival široj publici. U organizaciju se uključuju i mladi entuzijasti iz cijelog svijeta.

Što vam sve donosimo u novom izdanju saznajte u cjelokupnom programu koji će biti objavljen u lipnju. A do tada ne zaboravite rezervirati datume za novu dozu filmske morske idile.

Tražimo volontere

Treći po redu Brač Film Festival koji će se održati od 10. do 12. kolovoza 2017 u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom - odnosno - traži upravo tebe!
Od 10. do 12. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 50 volontera iz cijele regije!

Otvorene prijave za
kratkometražni program

Od 5. ožujka do 20. svibnja 2017. otvorena je prijava filma za natjecateljski program trećeg Brač Film Festivala. Kratki program održava se u amfiteatru Waterman resorta, a predstavlja platformu za mlade filmaše iz cijele Europe.

Pozivaju se svi zainteresirani filmaši da prijave svoja igrana audiovizualna ostvarenja najkasnije do 20. svibnja. Prijave se šalju ispunjavanjem i slanjem prijavnice preko web obrazca.
Filmovi trebaju biti proizvedeni nakon kolovoza 2016. godine, imati engleske titlove i biti kraći od 30 minuta.

Slanjem prijavnice potvrđujete suglasnost sa Pravilnikom Festivala.

Ukoliko imate kakvih pitanja, naša koordinatorica kratkometražnog programa Vam stoji na raspolaganju na: valerie@bracfilmfestival.com.

Otvorene prijave za
BFF radionicu

Brač Film Festival poziva sve zainteresirane mlade filmaše, filmske studente kao i entuzijaste da se prijave na radionice koje će se održati od 9. – 13. 08. u Supetru na otoku Braču. Ove godine smo pripremili radionicu dokumentarnog filma uz popratna predavanja.
Tijekom četverodnevne radionice polaznici će se upoznati sa osnovama dokumentarističkog narativa, zakonitostima proizvodnje dokumentarnog filma, načinima na kojima se obrađuju teme, kreiranjem sinopsisa i scenarija za dokumentarni film, pripremom i održavanjem intervjua kao i samim praktičnim dijelom - snimanjem filma.

Kontakt

Prijavi se na BFF newsletter!